Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

X6 lempeng

Pedaran pondok:

Pistol suhu dahi (termometer infrared) dirancang pikeun ngukur suhu dahi awak manusa sareng saderhana pisan sareng merenah dianggo. Pangukuran suhu anu akurat dina 1 detik, henteu aya titik laser, hindarkeun karusakan poténsi panon, henteu kedah noél kulit manusa, hindarkeun inféksi silang, ukur ukur hiji-klik, sareng parios flu. Éta cocog pikeun pangguna bumi, hotél, perpustakaan, perusahaan ageung sareng lembaga, sareng ogé tiasa dianggo di rumah sakit, sakola, bea cukai, bandara sareng tempat anu komprehensif sanés, sareng tiasa ogé dianggo ku staf médis di klinik.

Suhu awak normal awak manusa antara rata-rata 36 ~ 37 ℃). Upami ngaleuwihan 37.1 ℃, hartosna demam, 37.3_38 ℃ hartosna demam rendah, sareng 38.1-40 ℃ hartosna demam tinggi. Luhureun 40 ° C, kahirupan aya dina bahaya iraha waé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

X6 Lempeng

1. Tilu modeu, tampilan lampu latar sareng modeu pangukuran anu langkung akurat mangrupikeun sorotan produk ieu.

2. Aya tilu modél pangukuran suhu pikeun awak manusa, objék sareng jero rohangan.

3. Tampilan lampu latar tilu warna langkung jelas sareng éndah.

4. Pangukuran suhu non-kontak ngan ukur sadetik pikeun gampang ngukur, sareng panyilidikan sensor infra red mastikeun efisiensi tinggi sareng bebas kasalahan luhur sareng ka handap 0.3 °.

5. Tampilan font hideung dina layar ageung. Badan pesawat dirancang saluyu sareng humanisasi, gagang anu melengkung ningkatkeun cengkraman, sareng suhu antara 32-42 derajat.

6. Jarak ngukur sakitar 5CM, kisaran suhu minimum 32 derajat sareng maksimal 42 derajat. Kasalahanna nyaéta 0.3.

Anggo

1. Pangukuran suhu awak manusa: Sacara akurat ngukur suhu awak manusa, ngaganti térmométer raksa tradisional. Awéwé anu hoyong gaduh murangkalih tiasa nganggo thermometers infra red (thermometers dahi) pikeun ngawas suhu awak basal iraha waé, ngarekam suhu awak nalika ovulasi, milih waktos anu pas pikeun hamil, sareng ngukur suhu pikeun nangtoskeun kakandungan.

Tangtosna, hal anu paling penting nyaéta pikeun niténan naha aya kalainan suhu awak anjeun iraha waé, pikeun nyingkahan inféksi flu, sareng nyegah flu babi.

2. Pangukuran suhu kulit: ngukur suhu permukaan kulit manusa. Salaku conto, éta tiasa dianggo pikeun implantasi ulang dahan.

3. Pangukuran suhu obyék: ngukur suhu permukaan obyék, contona, éta tiasa dianggo pikeun ngukur suhu permukaan cangkir.

4. Pangukuran suhu cair: ngukur suhu cairanana, sapertos suhu cai mandi orok. Nalika orok mandi, ngukur suhu cai, henteu hariwang deui kana tiis atanapi panas; éta ogé tiasa ngukur suhu cai tina botol susu pikeun ngagampangkeun nyiapkeun bubuk susu orok;

5. Éta tiasa ngukur suhu kamar

Tindakan pancegahan

1. Punten baca pitunjuk pikeun dianggo sateuacan ngukur, sareng dahi kedah dijaga garing, sareng rambut henteu kedah nutupan dahi (punten lakukeun pangukuran dina lingkungan 10 ℃ -40 ℃) pikeun mastikeun akurasi pangukuran.

2. Suhu dahi anu diukur gancang ku produk ieu kanggo rujukan waé sareng henteu kedah dianggo salaku dadasar pikeun penilaian médis. Upami aya suhu awak anu teu normal dipendakan, punten nganggo thermometer médis pikeun pangukuran salajengna.

3. Mangga lindungan sénsip pangersa sareng bersihkeun dina waktosna. Upami suhu lingkungan anu robih teuing robih, anjeun kedah nempatkeun alat ukur dina lingkungan anu anjeun hoyong ukur pikeun 20 menit, sareng ngantosan éta stabil pikeun adaptasi sareng suhu lingkungan sateuacan dianggo pikeun kéngingkeun nilai anu langkung akurat.

Tampilan produk

vX6 straight (1)
vX6 straight (2)
vX6 straight (3)
vX6 straight (4)
vX6 straight (5)
vX6 straight (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami