Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

X6 wungu

Pedaran pondok:

Térmométer pikeun Dewasa, Digital Non-Kontak Dihareup Inframerah Thermometer sareng Maca Fahrenheit pikeun Orok sareng Dewasa


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

X6 Ungu

Térmométer pikeun Dewasa, Digital Non-Kontak Dihareup Inframerah Thermometer sareng Maca Fahrenheit pikeun Orok sareng Dewasa

Pangukuran Non-kontak: Ngahindarkeun kontak langsung sareng kulit ngajantenkeun prosés pangukuran langkung aman sareng langkung séhat, sareng jarak jarak 5-8cm tiasa nyegah inféksi anu nyebrang, dahi thermometer henteu keuna pikeun déwasa.

Dibaca Fahrenheit Sadia: Anjeun tiasa milih pikeun ngukur ngagunakeun Fahrenheit atanapi Celsius. Sareng ogé tiasa nganggo térmométer ieu pikeun ngukur suhu awak manusa atanapi rupa-rupa objék sapertos susu, cai atanapi kamar.

Maca Gancang sareng Akurat: Kéngingkeun bacaan anu akurat gancang dina waktos 1 detik sareng hasil pangukuran saéstuna ngagambarkeun suhu awak manusa. Tanpa operasi naon waé, éta sacara otomatis bakal pareum saatos sakitar 20 detik, anu maénkeun peran konsumsi kakuatan rendah.

Desain anu merenah: Jelas tampilan sareng tombol operasi ngajantenkeun thermometer gampang dianggo. Tampilan lampu latar cocog pikeun panggunaan wengi sareng pangukuran suhu. Kalayan cecekelan anu raoseun sareng didamel ukuran alit, anjeun tiasa nyandak dimana-mana.

Térmométer Terpercaya: Tilu warna tampilan suhu beureum oranyeu héjo, upami anjeun muriang atanapi suhu luhur, bakal aya beeper instan tina thermometer infra merah. Pencét "Mode" kanggo ngalih tina pangukuran dahi Manusa kana pangukuran Objek.

Tampilan produk

X6 purple (1)
X6 purple (2)
X6 purple (3)
X6 purple (4)
X6 purple (5)
X6 purple (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami