Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

X6 kulawu

Pedaran pondok:

Téma inframerah pasti nyaéta portabel kalayan réliabilitas tinggi sareng presisi tinggi, anu tiasa gancang ngukur suhu awak manusa atanapi suhu obyék kalayan tampilan LCD anu jelas.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

X6 Héjo

Téma inframerah pasti nyaéta portabel kalayan réliabilitas tinggi sareng presisi tinggi, anu tiasa gancang ngukur suhu awak manusa atanapi suhu obyék kalayan tampilan LCD anu jelas.

Nyayogikeun pangukuran non-kontak anu pas pikeun masihan anjeun bacaan anu akurat dina sadetik kanggo panggunaan anu langkung éfisién sareng merenah

Pilih antara hawa maca dina ° C atanapi ° F

3 Tampilan warna pikeun indikasi demam nalika suhu awak tinggi

Térmométer tiasa nyimpen 32 data paling anyar anu diukur; Anjeun tiasa sacara gampil ngagambarkeun parobahan suhu ka dokter pikeun diagnosis.

Témbong LCD ageung kalebet parobihan warna nalika suhu beuki luhur. Lampu tampilan sahingga anjeun tiasa ningali suhu anjeun kalayan akurat sanajan dina poék. Dina waktos anu sasarengan, bahkan nalika orok saré, suhuna tiasa diukur sacara tenang sareng tanpa gangguan

Sacara otomatis pareum saatos 10 detik teu aya panggunaan janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan hilap mareuman anjeun nyalira

Dipaké pikeun ngukur suhu awak manusa ku sénsér pinter anu canggih, sareng suhu kamar moal mangaruhan kana ukuran anu dirumuskeun.

Infrabeureum teu aya teknologi kontak anu langkung aman sareng langkung saé, anu tiasa dianggo pikeun ngirangan résiko kontaminasi silang sareng ngaleutikan résiko nyebarkeun panyakit.

Suhu tiasa dideteksi dina jarak pangukuran 3cm (1.2 inci), langkung séhat sareng merenah; tong hariwang ngaganggu orok anu bobo.

Dirancang sacara ergonomis sareng cecekelan anu henteu dieunakeun, anu langkung cocog pikeun pangukuran suhu pikeun déwasa, budak sareng murangkalih.

Tampilan produk

X6 gray (1)
X6 gray (2)
X6 gray (3)
X6 gray (4)
X6 gray (5)
X6 gray (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami