Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

topéng bedah

Pedaran pondok:

Produk ieu ngadopsi saringan tilu lapisan. Prosés produksi utami kalebet lebur ditiup, spunbond, hawa panas atanapi jarum punch, sareng sajabana, anu ngagaduhan fungsi nolak cairan, nyaring partikel sareng baktéri. Kualifikasi lengkep, produk anu dijamin, tilu-lapisan filter lawon lebur + non-anyaman tingkat panyalindungan lawon tinggi, karya sareng sakola kaluar, salawasna ngajaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng raray, henteu leupas, tahan low , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Topéng Bedah

1. médis standar kelas bedah, médis ngalembereh lawon ditiup.

2. Produk ieu ngagaduhan panyalindungan tilu lapisan anu hadé sareng kinerja panangtayungan, sacara efektif nyegah partikel baktéri.

3. Épéktip ngahambat panyebaran getih, cairan awak sareng percikan nalika operasi invasif.

4. Layar saringan multi-lapisan sacara efektif tiasa nyaring lapisan ku lapisan sareng nikmati napas anu langkung saé.

5. Tilu lapisan lawon non-anyaman filamén, lapisan dilebur-ditiup sareng lawon non-anyaman anu ramah kulit anu épéktip sareng aman pikeun dijaga.

6. Résistansi napas anu handap, filtrasi hawa épisiensi tinggi, narilep kanggo ngawangun rohangan pernapasan tilu diménsi 360 °, tanpa nguping.

7. Desain modifikasi rupa langkung cocog, sareng desain langkung seueur raray ningkatkeun kaindahan.

8. Desain beungkeutan sisi klip irung palastik teu katingali langkung éndah!

Pamakéan Produk

Produk ieu disterilkeun ku étilé oksida sareng cocog pikeun staf médis sareng tanaga anu aya hubunganana, ngagem tempat di rumah sakit, sakola, unit, mall balanja sareng tempat umum.

Parameter Produk

Éta cocog pikeun panangtayungan dasar staf médis atanapi tanaga anu aya hubunganana, ogé panyalindungan ngalawan panyebaran getih, cairan awak sareng percikan nalika operasi invasif. Tingkat panyalindunganana sedeng sareng éta ngagaduhan performa panyalindungan napas anu tangtu. Hal ieu ilahar dipakena di lingkungan anu bersih kalayan tingkat kabersihan 100.000 atanapi kirang, damel di rohangan operasi, pasién panti jompo kalayan fungsi imun anu rendah, sareng ngalakukeun operasi tusukan rongga awak. Topeng bedah médis tiasa ngahalangan seuseueurna baktéri sareng sababaraha virus, nyegah staf médis tina katépaan, sareng dina waktos anu sami nyegah panyebaran langsung mikroorganisme anu dihirupan ku napas médis, ngadamel ancaman pikeun pasién anu menjalani operasi. Topeng bedah médis meryogikeun efisiensi filtrasi langkung ti 95% baktéri. Topeng bedah médis anu tiasa dianggo ogé kedah dikaluarkeun ka pasién pernapasan anu curiga pikeun nyegah ancaman inféksi ka personalia rumah sakit anu sanés sareng ngirangan résiko inféksi silang.

 

Jenis: Topéng médis Pikeun jalma: Staf médis atanapi tanaga anu aya hubunganana
standar: YY0469-2004 Tingkat saringan: 99%
Tempat produksi: Propinsi Hebei Mérek: Cinta tiasa
modél: Pita kuping Jenis disinféksi: Étiléida oksida
ukuran: 17.5 * 9.5cm Sertifikasi Kualitas: Kagungan
Hirup rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tingkat 2
standar kaamanan: 0469-2011 topeng bedah médis Ngaran Produk: Topéng bedah médis anu tiasa dianggo
palabuhan: Palabuan Tianjin cara pembayaran: Surat kiridit atanapi transfer kawat
Paking: Karton

Pitunjuk

1. Anggo topéng pikeun sacara ati-ati nutupan sungut sareng irung sareng ngabeungkeut pageuh pikeun ngaleutikan celah antara raray sareng topéng;

2. Nalika di anggo, hindarkeun némpél topéng-saatos némpél topéng anu dianggo, contona, kanggo miceun atanapi ngabersihkeun masker, ngumbah panangan ku sabun sareng cai atanapi nganggo sanitizer panangan alkohol;

3. Saatos topéng beueus atanapi kacemar ku Uap, pasang topéng anu bersih sareng garing anu énggal;

4. Entong dianggo deui masker anu tiasa dianggo. Topéng panutup kedah dipiceun saatos unggal panggunaan.

Panyimpenan sareng Pancegahan

1. Topeng médis umum kedah diganti saatos 4 jam dianggo sareng teu tiasa dianggo deui; sareng upami anjeun ngan ukur miceun tempat sampah di lantai handap sareng henteu némpél jalma séjén, anjeun tiasa nempatkeun topéng dina tempat anu berventilasi, garing, sareng sanitasi, atanapi nempatkeun kana tempat anu bersih. , Dina kantong kertas berventilasi kanggo dianggo deui.

2. Nalika nempatkeun topéng, langkung saé nyimpen éta nyalira sareng nunjukkeun jalma anu ngagunakeunana pikeun nyegah batur nyandak éta sareng ngagunakeunana ku teu dihaja, ngabalukarkeun résiko inféksi silang.

3. Pikeun topéng bedah médis, disinféktan, alkohol, sareng sajabana teu tiasa dianggo pikeun pembuangan, bahkan langkung henteu tiasa dikumbah ku cai. Saatos dianggo, lebetkeun kana kantong atanapi kaléng kanggo masker médis.

4. Pikeun masker kasa kasa, urang tiasa ngabersihkeun sareng ngaresihan. Upami tiasa, disarankeun nganggo lampu ultraviolét pikeun disinféksi.

Tampilan produk

surgical mask (1)
surgical mask (2)
surgical mask (3)
surgical mask (4)
surgical mask (5)
surgical mask (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami