Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Serial bangsal pinter

  • Meridian analyzer

    Penganalisa Meridian

    Meridian Analyzer 1. Jangkauan diagnosis anu lega: sadar deteksi sareng pamariksaan panyakit umum sapertos organ internal manusa, anggota awak sareng rorongkong, lima organ indera sareng tujuh orifis, bulu sareng otot. 2. Diagnosis sistem: sadar gancang sareng henteu kanyeri deteksi sistem cerebrovascular, sistem kardiovaskular, sistem saraf, sistem pencernaan, sistem kemih, sistem hepatobiliary, sistem pernapasan, sistem latihan, pediatrics sareng sistem anu sanés. 3. Diagnosis ku dibagi: Éta tiasa per ...
  • Health all in one machine xz2010-106

    Kaséhatan sadayana dina hiji mesin xz2010-106

    Pamariksa kaséhatan multi-parameter diwangun ku papan utama, layar tampilan, kawat kalungguhan ECG, cuff tekanan getih (anak, déwasa, déwasa, sawawa ageung), usik oksigén getih, modul multi-parameter, modul rutin cikiih, modul catu daya, papan konci, Éta diwangun ku chassis, dimana antar muka transmisi data tiasa dihubungkeun sareng alat anu fungsina sapertos méter glukosa getih, thermometers klinis, timbangan jangkung sareng beurat, analisa lipid getih, pamaca KTP, keyboard, sareng alat-alat sanésna.

     

  • Wall mounted general practice diagnostic instrument

    Tembok dipasang instrumen diagnostik prakték umum

    Témbok Diagnostik Prakték Umum Dipasang témbok 1. Aspék fungsional, kalebet salapan barang pamariksaan dasar: tekanan getih anu teu invasif, tingkat denyut nadi, suhu awak, jenuh oksigén getih, fundus, pamariksaan saluran ceuli, uji saraf periferal, pamariksaan visi, pamariksaan buta warna, jeung sajabana 2. Manajemén inpormasi, dilengkepan ku rupa-rupa palabuhan sambungan jaringan, transmisi hasil tés sacara real-time; ★ Operasi otomatis, ngirangan gangguan operasi manual, r ...
  • Wfk integrated diagnosis system of traditional Chinese Medicine

    Wfk sistem diagnosis terintegrasi Kedokteran Tionghoa tradisional

    Tutup lima kelompok konci jasa kaséhatan umum dasar: jalma sub-séhat, jalma anu ngagaduhan panyakit kronis, manula, awéwé, sareng murangkalih.

  • Intelligent health all in one machine

    Kaséhatan calakan sadayana dina hiji mesin

    Jangkungna, beurat, BMI, suhu awak, visi, komposisi awak, tekanan darah, laju pulsa, oksigén getih, ECG, gula getih, lipid getih, asam urat, jst;

    Desain terpadu, instalasi sareng perawatan saderhana;

    Pitunjuk sora lengkep, operasi bébas hariwang;

    Kaméra definisi tinggi, poto, dukungan video aslina;

    Kombinasi pangobatan Cina sareng Kulon kalebet uji coba ubar barat sareng idéntifikasi fisik ubar tradisional Cina.

  • Sugar gourd oximeter

    Oksimeter gourd gula

    Dokter kulawarga sareng réréncangan kéngingkeun data real-time, ngendalikeun gula sareng henteu nyalira
    Analisis statistik data, pamitan kana rékaman kertas sareng pulpen
    Manajemén bantu diabetes, gampang ngatur gula getih
    Pitunjuk siaran sora, langkung ti hiji pendamping