Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Alat-alat pelindung

  • Protective clothing

    Papakéan pelindung

    Salaku tambahan pikeun nyumponan sarat kakuatan-luhur, abrasi tinggi, sareng sajabana, papakéan pelindung sering béda kusabab tujuan pelindung anu béda sareng prinsip pelindung. Tina bahan alami sapertos katun, wol, sutra, sareng timbel, dugi ka sintétik sapertos karét, plastik, résin, sareng Bahan serat sintétik, dugi ka bahan-bahan fungsional anu anyar sareng bahan komposit. Éta ngagaduhan fungsi anti perméabilitas, perméabilitas hawa anu saé, kakuatan anu luhur, sareng résistansi tekanan hidrostatik tinggi.

  • Isolation Gown

    Isolasi Gaun

    Pakean isolasi nganggo lawon: lawon sutra konduktif, gabardin, kasa, TYVEK (tahan asam sareng alkali) sareng sajabina. 100% bahan poliétilén kapadetan tinggi, desain hooded sapotong, napas sareng kalembaban tiasa teleb, tiasa meungpeuk lebu halus sareng cairan tina nembus, bari ngamungkinkeun uap cai kabocoran kaluar; cahaya, tangguh, nyegah akumulasi statis, sareng henteu ngahasilkeun debu nyalira, Teu ngandung silikon. Éta didamel tina filamén poliéster khusus ku prosés anu khusus. Boga konduktivitas listrik anu hadé sareng awét. Éta mangrupikeun ukuran anu diperyogikeun pikeun papakéan anti statis tanaga.