Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Produk

  • X6 purple

    X6 wungu

    Térmométer pikeun Dewasa, Digital Non-Kontak Dihareup Inframerah Thermometer sareng Maca Fahrenheit pikeun Orok sareng Dewasa

  • Meridian analyzer

    Penganalisa Meridian

    Meridian Analyzer 1. Jangkauan diagnosis anu lega: sadar deteksi sareng pamariksaan panyakit umum sapertos organ internal manusa, anggota awak sareng rorongkong, lima organ indera sareng tujuh orifis, bulu sareng otot. 2. Diagnosis sistem: sadar gancang sareng henteu kanyeri deteksi sistem cerebrovascular, sistem kardiovaskular, sistem saraf, sistem pencernaan, sistem kemih, sistem hepatobiliary, sistem pernapasan, sistem latihan, pediatrics sareng sistem anu sanés. 3. Diagnosis ku dibagi: Éta tiasa per ...
  • Health all in one machine xz2010-106

    Kaséhatan sadayana dina hiji mesin xz2010-106

    Pamariksa kaséhatan multi-parameter diwangun ku papan utama, layar tampilan, kawat kalungguhan ECG, cuff tekanan getih (anak, déwasa, déwasa, sawawa ageung), usik oksigén getih, modul multi-parameter, modul rutin cikiih, modul catu daya, papan konci, Éta diwangun ku chassis, dimana antar muka transmisi data tiasa dihubungkeun sareng alat anu fungsina sapertos méter glukosa getih, thermometers klinis, timbangan jangkung sareng beurat, analisa lipid getih, pamaca KTP, keyboard, sareng alat-alat sanésna.

     

  • Wall mounted general practice diagnostic instrument

    Tembok dipasang instrumen diagnostik prakték umum

    Témbok Diagnostik Prakték Umum Dipasang témbok 1. Aspék fungsional, kalebet salapan barang pamariksaan dasar: tekanan getih anu teu invasif, tingkat denyut nadi, suhu awak, jenuh oksigén getih, fundus, pamariksaan saluran ceuli, uji saraf periferal, pamariksaan visi, pamariksaan buta warna, jeung sajabana 2. Manajemén inpormasi, dilengkepan ku rupa-rupa palabuhan sambungan jaringan, transmisi hasil tés sacara real-time; ★ Operasi otomatis, ngirangan gangguan operasi manual, r ...
  • Wfk integrated diagnosis system of traditional Chinese Medicine

    Wfk sistem diagnosis terintegrasi Kedokteran Tionghoa tradisional

    Tutup lima kelompok konci jasa kaséhatan umum dasar: jalma sub-séhat, jalma anu ngagaduhan panyakit kronis, manula, awéwé, sareng murangkalih.

  • Forehead temperature gun X5

    Péstol suhu payuneun X5

    Produk ieu cocog pikeun pangukuran suhu pikeun déwasa, murangkalih sareng murangkalih. Disarankeun yén sawawa ngoperasikeun thermometer infra red.

  • Bandage mask

    Masker perban

    Produk ieu nganggo saringan tilu lapisan, anu sacara efektif tiasa ngasingkeun partikel baktéri tanpa nahan napas anjeun sareng sacara efektif nyegah halimun, sari, sareng lebu. Kualifikasi lengkep, produk anu dijamin, tilu-lapisan filter lawon lebur + non-anyaman tingkat panyalindungan lawon tinggi, karya sareng sakola kaluar, salawasna ngajaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng raray, henteu leupas, tahan low , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.

  • KN95

    KN95

    Topeng N95 mangrupikeun salah sahiji tina salapan topéng pelindung partikel anu disahkeun ku NIOSH. "N" hartosna henteu tahan kana minyak. "95 ″ hartosna yén nalika kakeunaan sababaraha partikel tés khusus, konsentrasi partikel dina jero topéng langkung tina 95% langkung handap tina konsentrasi partikel di luar topéng. Nilai 95% sanés rata-rata, tapi minimum. N95 sanés nami produk khusus. Salami éta minuhan standar N95 sareng ngalangkungan tinjauan NIOSH, éta tiasa disebat "topéng N95". Tingkat panyalindungan N95 ngandung hartos yén dina kaayaan tés anu ditetepkeun dina standar NIOSH, épisiénsi nyaring bahan panyaring topéng kana partikel anu henteu berminyak (sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme, sareng sajabana) ngahontal 95%.

  • Intelligent health all in one machine

    Kaséhatan calakan sadayana dina hiji mesin

    Jangkungna, beurat, BMI, suhu awak, visi, komposisi awak, tekanan darah, laju pulsa, oksigén getih, ECG, gula getih, lipid getih, asam urat, jst;

    Desain terpadu, instalasi sareng perawatan saderhana;

    Pitunjuk sora lengkep, operasi bébas hariwang;

    Kaméra definisi tinggi, poto, dukungan video aslina;

    Kombinasi pangobatan Cina sareng Kulon kalebet uji coba ubar barat sareng idéntifikasi fisik ubar tradisional Cina.

  • Sugar gourd oximeter

    Oksimeter gourd gula

    Dokter kulawarga sareng réréncangan kéngingkeun data real-time, ngendalikeun gula sareng henteu nyalira
    Analisis statistik data, pamitan kana rékaman kertas sareng pulpen
    Manajemén bantu diabetes, gampang ngatur gula getih
    Pitunjuk siaran sora, langkung ti hiji pendamping

  • Protective clothing

    Papakéan pelindung

    Salaku tambahan pikeun nyumponan sarat kakuatan-luhur, abrasi tinggi, sareng sajabana, papakéan pelindung sering béda kusabab tujuan pelindung anu béda sareng prinsip pelindung. Tina bahan alami sapertos katun, wol, sutra, sareng timbel, dugi ka sintétik sapertos karét, plastik, résin, sareng Bahan serat sintétik, dugi ka bahan-bahan fungsional anu anyar sareng bahan komposit. Éta ngagaduhan fungsi anti perméabilitas, perméabilitas hawa anu saé, kakuatan anu luhur, sareng résistansi tekanan hidrostatik tinggi.

  • surgical mask

    topéng bedah

    Produk ieu ngadopsi saringan tilu lapisan. Prosés produksi utami kalebet lebur ditiup, spunbond, hawa panas atanapi jarum punch, sareng sajabana, anu ngagaduhan fungsi nolak cairan, nyaring partikel sareng baktéri. Kualifikasi lengkep, produk anu dijamin, tilu-lapisan filter lawon lebur + non-anyaman tingkat panyalindungan lawon tinggi, karya sareng sakola kaluar, salawasna ngajaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng raray, henteu leupas, tahan low , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.

12 Teras> >> Halaman 1/2