Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Biro Beijing mariksa Operasi Surat Internasional sareng Pencegahan Epidemik Sareng Kontrol

Anyar-anyar ieu, Wakil Diréktur Administrasi Post Beijing nungtun hiji tim ka Pusat Pangolahan Surat Air pikeun nalungtik operasi impor internasional sareng surat ékspor, fokus kana pamariksaan desinféksi sareng pencegahan wabah surat asup internasional.

Salila panyilidikan, Biro Beijing naroskeun sacara rinci ngeunaan operasi penerbangan internasional ayeuna, mariksa penanganan muatan surat sareng ngabongkar, milah, sareng damel babarengan sareng bea cukai pikeun parios surat anu lebet. Tekenan dipasihkeun pikeun palaksanaan taatna pusat pos udara kana pangukuran suhu awak, manajemén tertutup di tempat, disinféksi biasa situs produksi sareng ruang kantor terpusat, sareng palaksanaan padamelan anti-wabah sapertos sub-link sareng frékuénsi-frékuénsi desinféksi konci surat anu asup.

Biro Beijing nekenkeun yén kaayaan pencegahan sareng pangendali wabah ayeuna suram, sareng perusahaan pos kedah leres-leres nuturkeun sarat tina "Proposal Standar Operasional Pos Produksi Operasi Ekspres" selama Pencegahan Epidemik (Edisi Kedua) ka ningkatkeun pencegahan sareng standar kontrol sareng nguatkeun konstrain kaku. Épéktip nungkulan éliminasi situs sareng mail express mail, sareng sacara ketat nyegah panyebaran kaayaan wabah ngalangkungan saluran pangiriman. Dina waktos anu sasarengan, numutkeun pasaratan pamaréntahan kota, éta kedah gancang ngatur sareng ngalaksanakeun deteksi asam nukleus para padamel, sareng salajengna
nguatkeun pencegahan sareng kontrol manajemén karyawan.


Pos waktos: Jul-09-2020