Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Warta

  • Biro Beijing mariksa Operasi Surat Internasional sareng Pencegahan Epidemik Sareng Kontrol

    Anyar-anyar ieu, Wakil Diréktur Administrasi Post Beijing nungtut hiji tim ka Pusat Pangolahan Surat Air pikeun nalungtik operasi impor internasional sareng surat ékspor, fokus kana pamariksaan desinféksi sareng pencegahan wabah intern internasional ...
    Maca deui
  • Warta Panganyarna Epidemi Global

    Tanggal 21, aya langkung ti 180.000 tambihan énggal di dunya, dinten paling seueur saprak wabah éta. Dina waktos lokal ka 22, kapala proyék darurat kasihatan WHO Michael Ryan nyarios yén panyebaran radang paru-paru koronér énggal di seueur nagara anu gaduh populasi ageung ...
    Maca deui
  • Saha Anu Ngingetkeun 'Puncak Kadua'

    Nagara-nagara dimana inféksi coronavirus nyirorot masih tiasa nyanghareupan "puncak kadua saharita" upami aranjeunna gancang teuing nepi ka langkah-langkah pikeun ngeureunkeun wabah éta, Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) ngingetkeun dinten Senén. Dr Michael J. Ryan, Chief Executive Director of WHO Health ...
    Maca deui
  • Kasus Coronavirus Rusia anu Dikonfirmasi Top 200,000

    Jumlah jalma anu dikonfirmasi ngagaduhan coronavirus di Rusia parantos ngaleuwihan 200,000, data anu dipasang dina halaman wéb resmi anu ditetepkeun ku pejabat kaséhatan nunjukkeun dinten Minggu. Jumlah total kasus ningkat kana 209.688 saatos 11.012 tés anu positip deui ...
    Maca deui
  • Cék kanyataanana Nguji Antibodi: Kumaha Urang Laju Terpayunna Dipikir?

    Nguji Tiasa janten Konci Pikeun Muka Deui, Tapi Sababaraha Overpromise Sareng Underdeliver. Nalika pejabat pamaréntah Amérika Serikat ngamimitian debat léngkah anu leres dina ngabéréskeun palarangan kusabab novél coronavirus, tés antibodi parantos disebut-sebut salaku konci pikeun balik deui ka normal. Ieu khusus ...
    Maca deui
  • Thermometer Infrabeureum Dupi "Henteu Tiasa"

    Éta kapendak tina platform e-commerce utama anu sanaos harga Infrabeureum Thermometer ngan ukur 100-200 yuan, éta parantos lengkep sahamna. Anu mésér kedah ngalangkungan prosés "pamayaran deposit-pambayaran pamayaran pamayaran akhir". Dikirim sateuacan A ...
    Maca deui
  • Naha Anjeun Hoyong Kontrak Dokter Kulawarga?

    Dina mangsa-waktos ayeuna, flu terus ningkat. Cik Wang, anu hamil lima bulan, batuk sareng irung ngagerem, panginten anjeunna "ditabrak." Kusabab aranjeunna hariwang ngeunaan barudak dina burihna, aranjeunna henteu wani nginum ubar; aranjeunna sieun cross infectio ...
    Maca deui
  • Perusahaan Kami Sumbangan Bahan Pikeun Rupa-rupa Unit

    Dina soré tanggal 25 Pébruari, Hebei Bukti Berbasis Téhnologi Médis Co., Ltd. nyumbangkeun panto pangukuran suhu, kolom pangukuran suhu, 1.000 topeng sareng 10 sét papakéan isolasi ka Shijiazhuang Radio sareng Stasion TV pikeun merjuangkeun péstio preventio. ..
    Maca deui
  • Lalajo Pikeun Pitulung, Ngabantosan Jalma-jalma Itali-Hebei Dina Aksi

    Judul Cina · Hebei: Coronavirus énggal nuju ngamuk, sareng epidemi nyebar ka sacara internasional. Dugi ka 23:00 dina 23 Maret, jumlahna aya 59.188 kasus didiagnosa di Italia sareng total 5.476 maotna, ngajantenkeun nagara éta ku wabah paling parah di luar negeri. Th ...
    Maca deui