Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Topéng

  • Bandage mask

    Masker perban

    Produk ieu nganggo saringan tilu lapisan, anu sacara efektif tiasa ngasingkeun partikel baktéri tanpa nahan napas anjeun sareng sacara efektif nyegah halimun, sari, sareng lebu. Kualifikasi lengkep, produk anu dijamin, tilu-lapisan filter lawon lebur + non-anyaman tingkat panyalindungan lawon tinggi, karya sareng sakola kaluar, salawasna ngajaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng raray, henteu leupas, tahan low , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.

  • KN95

    KN95

    Topeng N95 mangrupikeun salah sahiji tina salapan topéng pelindung partikel anu disahkeun ku NIOSH. "N" hartosna henteu tahan kana minyak. "95 ″ hartosna yén nalika kakeunaan sababaraha partikel tés khusus, konsentrasi partikel dina jero topéng langkung tina 95% langkung handap tina konsentrasi partikel di luar topéng. Nilai 95% sanés rata-rata, tapi minimum. N95 sanés nami produk khusus. Salami éta minuhan standar N95 sareng ngalangkungan tinjauan NIOSH, éta tiasa disebat "topéng N95". Tingkat panyalindungan N95 ngandung hartos yén dina kaayaan tés anu ditetepkeun dina standar NIOSH, épisiénsi nyaring bahan panyaring topéng kana partikel anu henteu berminyak (sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme, sareng sajabana) ngahontal 95%.

  • surgical mask

    topéng bedah

    Produk ieu ngadopsi saringan tilu lapisan. Prosés produksi utami kalebet lebur ditiup, spunbond, hawa panas atanapi jarum punch, sareng sajabana, anu ngagaduhan fungsi nolak cairan, nyaring partikel sareng baktéri. Kualifikasi lengkep, produk anu dijamin, tilu-lapisan filter lawon lebur + non-anyaman tingkat panyalindungan lawon tinggi, karya sareng sakola kaluar, salawasna ngajaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng raray, henteu leupas, tahan low , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.

  • Disposable medical protective mask

    Topéng pelindung médis anu tiasa dianggo

    Topeng pelindung médis cocog pikeun panangtayungan staf médis sareng staf anu aya hubunganana sareng panyawat tepa pernapasan udara. Mangrupikeun salah sahiji alat panyayogian médis anu caket pisan pikeun nyayogikeun alat perlindungan médis kalayan tingkat panyalindungan anu luhur, khususna cocog pikeun paparan hawa nalika kagiatan diagnosis sareng perlakuan Atanapi nalika diagem ku penderita inféksi pernapasan anu disebarkeun ku titik-titik dina jarak anu caket, tingkat ieu tina topéng tiasa nyaring partikel dina hawa sareng blok polutan sapertos titik-titik, getih, cairan awak, sareng sékrési. Efisiensi filtrasi partikel non-minyak tiasa ngahontal 95 Diluhur% ngahontal tingkat N95, anu mangrupikeun alat panyalindungan pribadi anu biasa dianggo pikeun panyakit udara. Éta pas pikeun muka anu nganggo sareng mangrupikeun produk anu dianggo sakali. Topeng pelindung médis tiasa nyegah kaseueuran patogén sapertos baktéri sareng virus. WHO nyarankeun yén pagawé médis nganggo masker pelindung ngalawan partikulat pikeun nyegah inféksi virus dina hawa rumah sakit.

  • Ear mounted mask

    Topéng dipasang ceuli

    Topeng médis anu tiasa dianggo dianggo pikeun meungpeuk semprot tina rongga lisan sareng rongga irung, sareng tiasa dianggo pikeun perawatan kabersihan dina lingkungan médis biasa. Éta cocog pikeun kagiatan perawatan kaséhatan umum, sapertos pembersihan sanitasi, persiapan cair, ngabersihkeun sprei, sareng sajabana, atanapi panghalang atanapi perlindungan partikel salain ti mikroorganisme patogén sapertos sari.