Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

KN95

Pedaran pondok:

Topeng N95 mangrupikeun salah sahiji tina salapan topéng pelindung partikel anu disahkeun ku NIOSH. "N" hartosna henteu tahan kana minyak. "95 ″ hartosna yén nalika kakeunaan sababaraha partikel tés khusus, konsentrasi partikel dina jero topéng langkung tina 95% langkung handap tina konsentrasi partikel di luar topéng. Nilai 95% sanés rata-rata, tapi minimum. N95 sanés nami produk khusus. Salami éta minuhan standar N95 sareng ngalangkungan tinjauan NIOSH, éta tiasa disebat "topéng N95". Tingkat panyalindungan N95 ngandung hartos yén dina kaayaan tés anu ditetepkeun dina standar NIOSH, épisiénsi nyaring bahan panyaring topéng kana partikel anu henteu berminyak (sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme, sareng sajabana) ngahontal 95%.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

KN95

1. Gaya desain anu langkung éndah sareng panangtayungan matéri multi-lapisan, anu tiasa nyaring partikel kalayan épéktip sareng ngarangsang bau khas, lebu, baktéri sareng virus.

2. Filtrasi bertulang multi-lapisan, lapisan ramah-kulit anu tiasa diaksés, lawon non-anyaman luar, lapisan lebur, sareng lapisan filter.

3.3D motong tilu diménsi tiasa nyaluyukeun pas sareng raray, ningkatkeun pangaruh panyalindungan, rata rata, sealing partikel ultrasonik tanpa partikel, las éndah, pita elastis tinggi, desain awak lega henteu ngaraheutkeun kulit, lami-lami henteu ketang, sareng nganggo langkung Nyaman.

4. Interlayer adsorpsi éléktrostatik tiasa nyebarkeun zat partikel, sareng langkung seueur lapisan panyaring éfisién ku lapisan ngajaga kasehatan napas.

Fungsi sareng Pamakéan

Topeng N95 ngagaduhan efisiensi filtrasi langkung ti 95% pikeun partikel kalayan diaméter aerodinamika 0,075µm ± 0,02m. Diaméter aerodinamika baktéri udara sareng spora jamur utamina beda-beda antara 0,7-10 µm, anu ogé aya dina kisaran perlindungan topeng N95. Ku alatan éta, topéng N95 tiasa dianggo pikeun panangtayungan pernapasan zat partikel tangtu, sapertos lebu anu dihasilkeun nalika prosés grinding, beberesih sareng ngolah mineral, tipung sareng bahan-bahan sanésna. Éta ogé cocog pikeun cairan atanapi non-minyak non-minyak dihasilkeun ku nyemprot. Bahan partikel tina gas volatil anu ngabahayakeun. Éta sacara efektif tiasa nyaring sareng nyucikeun bau anu henteu diseuseup (kecuali gas beracun), ngabantosan ngirangan tingkat paparan partikel mikroba anu teu tiasa dihirupan (sapertos kapang, antrasis, tuberkulosis, sareng sajabana), tapi henteu tiasa ngaleungitkeun inféksi kontak, panyakit atanapi résiko maot tina

Parameter Produk

Jenis: Topéng KN95 Pikeun jalma: Staf médis atanapi tanaga anu aya hubunganana
standar: GB2626: 2006KN95 Tingkat saringan: 99%
Tempat produksi: Propinsi Hebei Mérek:  
modél: Gaya cangkir Jenis disinféksi:  
ukuran:   Sertifikasi Kualitas: Kagungan
Hirup rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tingkat 2
standar kaamanan:   Ngaran Produk: Topéng KN95
palabuhan: Palabuan Tianjin cara pembayaran: Surat kiridit atanapi transfer kawat
    Paking: Karton

Pitunjuk

Iklaskeun topéng rata, tarik leungeun anjeun rata sareng dorong kana raray anjeun, ku sasak irung panjang di luhur; titik konci: nutupan irung, sungut sareng gado, pasang tali luhur topéng dina luhur sirah, tali anu handap dina tonggong beuheung, sareng tempat ujung jari anjeun Dina klip irung, cobi damel ujung topéng pas nyanghareupan.

Panyimpenan sareng Pancegahan

1. Ngumbah panangan sateuacan nganggo topéng, atanapi hindari noél sisi jero topéng bari nganggo topéng kanggo ngirangan kamungkinan kontaminasi topéng.

Bédakeun jero sareng luar, luhur sareng ka handap topéng.

2. Entong meres topéng nganggo panangan. Topeng N95 ngan ukur tiasa ngasingkeun virus dina permukaan topéng. Upami anjeun meres topéng ku panangan anjeun, virus bakal ngaleos ngalangkungan topéng nganggo tetesan, anu gampang nyababkeun inféksi virus.

3. Usahakeun topéng cocog sareng rai. Metode tés saderhana nyaéta: Saatos masker, ngaluarkeun napas kalayan kuat sahingga hawa henteu tiasa bocor tina ujung topéng.

4. Topéng pelindung kedah kontak caket sareng pameunteu pangguna. Pamaké kedah nyukur janggot pikeun mastikeun yén topéng pas pisan sareng raray. Janggot sareng naon waé anu ditempatkeun diantawis topéng gasket sareng pameunteu bakal nyababkeun topéng bocor.

5. Saatos nyaluyukeun posisi topéng numutkeun bentuk raray anjeun, anggo ramo indéks kadua leungeun pikeun mencét klip irung sapanjang ujung topéng kanggo ngajantenkeun caket kana pameunteu.

Nalika kaayaan di handap ieu lumangsung, topéng kedah diganti dina waktosna:

1. Nalika impedansi engapan ningkat sacara signifikan;

2. Nalika topéng rusak atanapi rusak;

3. Nalika topéng sareng rai henteu tiasa caket;

4. Topéng kacemar (sapertos noda getih atanapi titisan sareng benda asing anu sanés);

5. Topéng parantos terkontaminasi (dianggo di bangsal individu atanapi kontak sareng pasién);

Tampilan produk

kn95 (2)
kn95 (3)
kn95 (4)
kn95 (5)
kn95 (7)
kn95 (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami