Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Térmométer Infrabeureum

  • X6 purple

    X6 wungu

    Térmométer pikeun Dewasa, Digital Non-Kontak Dihareup Inframerah Thermometer sareng Maca Fahrenheit pikeun Orok sareng Dewasa

  • Forehead temperature gun X5

    Péstol suhu payuneun X5

    Produk ieu cocog pikeun pangukuran suhu pikeun déwasa, murangkalih sareng murangkalih. Disarankeun yén sawawa ngoperasikeun thermometer infra red.

  • X6 gray

    X6 kulawu

    Téma inframerah pasti nyaéta portabel kalayan réliabilitas tinggi sareng presisi tinggi, anu tiasa gancang ngukur suhu awak manusa atanapi suhu obyék kalayan tampilan LCD anu jelas.

  • X6 straight

    X6 lempeng

    Pistol suhu dahi (termometer infrared) dirancang pikeun ngukur suhu dahi awak manusa sareng saderhana pisan sareng merenah dianggo. Pangukuran suhu anu akurat dina 1 detik, henteu aya titik laser, hindarkeun karusakan poténsi panon, henteu kedah noél kulit manusa, hindarkeun inféksi silang, ukur ukur hiji-klik, sareng parios flu. Éta cocog pikeun pangguna bumi, hotél, perpustakaan, perusahaan ageung sareng lembaga, sareng ogé tiasa dianggo di rumah sakit, sakola, bea cukai, bandara sareng tempat anu komprehensif sanés, sareng tiasa ogé dianggo ku staf médis di klinik.

    Suhu awak normal awak manusa antara rata-rata 36 ~ 37 ℃). Upami ngaleuwihan 37.1 ℃, hartosna demam, 37.3_38 ℃ hartosna demam rendah, sareng 38.1-40 ℃ hartosna demam tinggi. Luhureun 40 ° C, kahirupan aya dina bahaya iraha waé.