Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Péstol suhu payuneun X5

Pedaran pondok:

Produk ieu cocog pikeun pangukuran suhu pikeun déwasa, murangkalih sareng murangkalih. Disarankeun yén sawawa ngoperasikeun thermometer infra red.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Suhu Hareupeun Senapan X5

Produk ieu didamel ku téknologi pangukuran suhu infra merah, anu tiasa gancang ngukur target suhu sareng ngalakukeun analisis anu cerdas sareng pamrosésan. Prosés pangukuranna nyaéta: Sensor infra red dina bagian ngukur nampi énergi radiasi dahi awak manusa atanapi objék, sirkuit pangukuran ngagedékeun sinyal, sareng prosesor ngalaksanakeun kompensasi, koréksi, sareng ningalikeun suhu pangukuran dina layar tampilan. Data anu diukur dina modeu suhu awak diperkirakeun dumasarkeun kana data anu diukur dina modeu suhu permukaan (mode calibration). Metode estimasi nyaéta ngarobah nilai kompensasi dina kaayaan anu béda dumasar kana data anu diukur tina mode suhu permukaan sareng statistik biasa.

Produk ieu cocog pikeun pangukuran suhu pikeun déwasa, murangkalih sareng murangkalih. Disarankeun yén sawawa ngoperasikeun thermometer infra red.

Perhatosan: Numutkeun bédana kulit manusa sareng bagian awak manusa anu bakal diuji, suhu anu diukur bakal béda, anu mangrupakeun fénoména normal. Alesanna nyaéta bagéan awak manusa anu langkung kakeunaan, langkung ageung pangaruh suhu lingkunganana.

Tampilan produk

Forehead temperature gun X5 (1)
Forehead temperature gun X5 (2)
Forehead temperature gun X5 (3)
Forehead temperature gun X5 (4)
Forehead temperature gun X5 (5)
Forehead temperature gun X5 (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk