Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Visi perusahaan

Ngawangun platform jasa médis anu pinter

Gumantung kana lembaga akar rumput anu aya sareng data ageung médis internét,

Narékahan ngawangun "rumah sakit, dokter, kulawarga, individu", "Jalma, kahirupan" salaku salah sahiji platform jasa ékologis médis anu pinter.

Ngamajukeun Médis Alliance Hierarchical diagnosis sareng kabijakan perlakuan

Ngamangpaatkeun kaunggulan ngabagi real-time data sareng inpormasi antara Unicom luhur sareng handap, Ngawangun union médis kalayan aliran data anu dinamis di bumi "rumah sakit dokter" sareng "pasién dokter", Sareng diagnosis hirarkis sareng modus jasa pangubaran .

Prakték inovasi médis sareng pamekaran

Kalayan dukungan ti Shenzhen Institute of advanced technology, Akademi Cina Élmu Shenzhen Pascasarjana Sakola Harbin Institute of Technology Akademik sareng dukungan téknis ti Xuanwu Hospital of Capital Medical University, Prakték modeu anyar inovasi médis sareng pamekaran, sareng ngupayakeun pikeun langkung saé keur kaséhatan nasional.

Ngabéréskeun jalma biasa

Hésé ningali dokter. Éta mahal Gedong "pra rumah sakit, di rumah sakit sareng rumah sakit pos" ku ngawangun platform manajemén anu komprehensif pikeun panyakit kronis 

Prosés palayanan siklus kahirupan nungtun nyerelep sumberdaya médis bermutu tinggi, Kami sacara komprehensif bakal ngarengsekeun masalah yén sesah jalma biasa ningali dokter, tapi mahal ningali dokter.