Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Topéng dipasang ceuli

Pedaran pondok:

Topeng médis anu tiasa dianggo dianggo pikeun meungpeuk semprot tina rongga lisan sareng rongga irung, sareng tiasa dianggo pikeun perawatan kabersihan dina lingkungan médis biasa. Éta cocog pikeun kagiatan perawatan kaséhatan umum, sapertos pembersihan sanitasi, persiapan cair, ngabersihkeun sprei, sareng sajabana, atanapi panghalang atanapi perlindungan partikel salain ti mikroorganisme patogén sapertos sari.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Topéng Dipasang Ceuli

1. Éta pikaresepeun pikeun dipaké sareng cocog pikeun balaréa, henteu nahan napas anjeun, napas lancar, sareng sacara efektif ngasingkeun partikel baktéri.

2. Éta sacara efektif tiasa ngahalangan halimun, sari, rokok, partikel baktéri sareng zat bahaya anu sanés.

3. Nyegah titisan lebu, nyaring kokotor dina hawa, gampang dibabawa, ipis sareng gampang dipakena, sareng tiasa ngaluarkeun gas knalpot pikeun ngambekan hawa anyar.

4. produkna henteu ngadamel hiasan anu sia-sia, topeng anti tetesan profesional, pangerjana sareng perlindungan tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung séhat.

5. Bahan produk anu dilebur lawon ditiup, lawon non-anyaman ramah-kulit, tapis efisiensi tinggi, desain V ngawangun, cocog pikeun langkung jalma kalayan langkung rai.

Anggo

Produk ieu disterilkeun ku étiléida oksida, cocog pikeun déwasa, sepuh sareng murangkalih, rumah sakit umum, tunggang gunung, sareng nyegah lebu, sari, sareng virus.

Parameter Produk

Jenis: Topéng médis Pikeun jalma: Staf médis atanapi tanaga anu aya hubunganana
standar: GB19083-2003 Tingkat saringan: 99%
Tempat produksi: Propinsi Hebei Mérek: Cinta tiasa
modél: Pita kuping Jenis disinféksi: Étiléida oksida
ukuran: 17.5 * 9.5cm Sertifikasi Kualitas: Kagungan
Hirup rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tingkat 2
standar kaamanan: 0469-2011 topeng bedah médis Ngaran Produk: Topéng médis anu tiasa dianggo
palabuhan: Palabuan Tianjin cara pembayaran: Surat kiridit atanapi transfer kawat
Paking: Karton

Pitunjuk

1. Anggo topéng pikeun sacara ati-ati nutupan sungut sareng irung sareng ngabeungkeut pageuh pikeun ngaleutikan celah antara raray sareng topéng;

2. Nalika di anggo, hindarkeun némpél topéng-saatos némpél topéng anu dianggo, contona, kanggo miceun atanapi ngabersihkeun masker, ngumbah panangan ku sabun sareng cai atanapi nganggo sanitizer panangan alkohol;

3. Saatos topéng beueus atanapi kacemar ku Uap, pasang topéng anu bersih sareng garing anu énggal;

4. Entong dianggo deui masker anu tiasa dianggo. Topéng panutup kedah dipiceun saatos unggal panggunaan.

Panyimpenan sareng Pancegahan

1. Topeng médis umum kedah diganti saatos 4 jam dianggo sareng teu tiasa dianggo deui; sareng upami anjeun ngan ukur miceun tempat sampah di lantai handap sareng henteu némpél jalma séjén, anjeun tiasa nempatkeun topéng dina tempat anu berventilasi, garing, sareng sanitasi, atanapi nempatkeun kana tempat anu bersih. , Dina kantong kertas berventilasi kanggo dianggo deui.

2. Nalika nempatkeun topéng, langkung saé nyimpen éta nyalira sareng nunjukkeun jalma anu ngagunakeunana pikeun nyegah batur nyandak éta sareng ngagunakeunana ku teu dihaja, ngabalukarkeun résiko inféksi silang.

3. Pikeun topéng bedah médis, disinféktan, alkohol, sareng sajabana teu tiasa dianggo pikeun pembuangan, bahkan langkung henteu tiasa dikumbah ku cai. Saatos dianggo, lebetkeun kana kantong atanapi kaléng kanggo masker médis.

4. Pikeun masker kasa kasa, urang tiasa ngabersihkeun sareng ngaresihan. Upami tiasa, disarankeun nganggo lampu ultraviolét pikeun disinféksi.

Tampilan produk

Ear mounted mask (7)
Ear mounted mask (6)
Ear mounted mask (4)
Ear mounted mask (3)
Ear mounted mask (2)
Ear mounted mask (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami