Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Masker perban

Pedaran pondok:

Produk ieu nganggo saringan tilu lapisan, anu sacara efektif tiasa ngasingkeun partikel baktéri tanpa nahan napas anjeun sareng sacara efektif nyegah halimun, sari, sareng lebu. Kualifikasi lengkep, produk anu dijamin, tilu-lapisan filter lawon lebur + non-anyaman tingkat panyalindungan lawon tinggi, karya sareng sakola kaluar, salawasna ngajaga, gaya usum panas khusus, hampang sareng napas, Cocog sareng raray, henteu leupas, tahan low , henteu nahan napas, tali ceuli elastis tinggi datar, raoseun dipakena sareng henteu ngencarkeun ceuli.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Masker Perban

1. Éta pikaresepeun pikeun dipaké sareng cocog pikeun balaréa, henteu nahan napas anjeun, napas lancar, sareng sacara efektif ngasingkeun partikel baktéri.

2. Éta sacara efektif tiasa ngahalangan halimun, sari, rokok, partikel baktéri sareng zat bahaya anu sanés.

3. Nyegah titisan lebu, nyaring kokotor dina hawa, gampang dibabawa, ipis sareng gampang dipakena, sareng tiasa ngaluarkeun gas knalpot pikeun ngambekan hawa anyar.

4. produkna henteu ngadamel hiasan anu sia-sia, topeng anti tetesan profesional, pangerjana sareng perlindungan tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung séhat.

5. Bahan produk anu dilebur lawon ditiup, lawon non-anyaman ramah-kulit, tapis efisiensi tinggi, desain V ngawangun, cocog pikeun langkung jalma kalayan langkung rai.

Topeng pelindung médis cocog pikeun panangtayungan staf médis sareng staf anu aya hubunganana sareng panyawat tepa pernapasan udara. Mangrupikeun salah sahiji alat panyayogian médis anu caket pisan pikeun nyayogikeun alat perlindungan médis kalayan tingkat panyalindungan anu luhur, khususna cocog pikeun paparan hawa nalika kagiatan diagnosis sareng perlakuan Atanapi nalika diagem ku penderita inféksi pernapasan anu disebarkeun ku titik-titik dina jarak anu caket, tingkat ieu tina topéng tiasa nyaring partikel dina hawa sareng blok polutan sapertos titik-titik, getih, cairan awak, sareng sékrési. Efisiensi filtrasi partikel non-minyak tiasa ngahontal 95 Diluhur% ngahontal tingkat N95, anu mangrupikeun alat panyalindungan pribadi anu biasa dianggo pikeun panyakit udara. Éta pas pikeun muka anu nganggo sareng mangrupikeun produk anu dianggo sakali. Topeng pelindung médis tiasa nyegah kaseueuran patogén sapertos baktéri sareng virus. WHO nyarankeun yén pagawé médis nganggo masker pelindung ngalawan partikulat pikeun nyegah inféksi virus dina hawa rumah sakit.

 

Parameter produk

Jenis: Topéng médis Pikeun jalma: Staf médis atanapi tanaga anu aya hubunganana
standar: GB19083-2003 Tingkat saringan: 99%
Tempat produksi: Propinsi Hebei Mérek: Cinta tiasa
modél: Pita kuping Jenis disinféksi: Étiléida oksida
ukuran: 17.5 * 9.5cm Sertifikasi Kualitas: Kagungan
Hirup rak: 3 taun Klasifikasi instrumen: Tingkat 2
standar kaamanan: 0469-2011 topeng bedah médis Ngaran Produk: Topéng pelindung médis anu tiasa dianggo
palabuhan: Palabuan Tianjin cara pembayaran: Surat kiridit atanapi transfer kawat
    Paking: Karton

Pitunjuk

1. Anggo topéng pikeun sacara ati-ati nutupan sungut sareng irung sareng ngabeungkeut pageuh pikeun ngaleutikan celah antara raray sareng topéng;

2. Nalika di anggo, hindarkeun némpél topéng-saatos némpél topéng anu dianggo, contona, kanggo miceun atanapi ngabersihkeun masker, ngumbah panangan ku sabun sareng cai atanapi nganggo sanitizer panangan alkohol;

3. Saatos topéng beueus atanapi kacemar ku Uap, pasang topéng anu bersih sareng garing anu énggal;

4. Entong dianggo deui masker anu tiasa dianggo. Topéng panutup kedah dipiceun saatos unggal panggunaan.

Panyimpenan sareng Pancegahan

1. Topeng médis umum kedah diganti saatos 4 jam dianggo sareng teu tiasa dianggo deui; sareng upami anjeun ngan ukur miceun tempat sampah di lantai handap sareng henteu némpél jalma séjén, anjeun tiasa nempatkeun topéng dina tempat anu berventilasi, garing, sareng sanitasi, atanapi nempatkeun kana tempat anu bersih. , Dina kantong kertas berventilasi kanggo dianggo deui.

2. Nalika nempatkeun topéng, langkung saé nyimpen éta nyalira sareng nunjukkeun jalma anu ngagunakeunana pikeun nyegah batur nyandak éta sareng ngagunakeunana ku teu dihaja, ngabalukarkeun résiko inféksi silang.

3. Pikeun topéng bedah médis, disinféktan, alkohol, sareng sajabana teu tiasa dianggo pikeun pembuangan, bahkan langkung henteu tiasa dikumbah ku cai. Saatos dianggo, lebetkeun kana kantong atanapi kaléng kanggo masker médis.

4. Pikeun masker kasa kasa, urang tiasa ngabersihkeun sareng ngaresihan. Upami tiasa, disarankeun nganggo lampu ultraviolét pikeun disinféksi.

Tampilan produk

Bandage mask (5)
Bandage mask (4)
Bandage mask (3)
Bandage mask (2)
Bandage mask (1)
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami