Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Tentang Kami

58

Aplikasi Produk

1

Pamulihan

Kaséhatan sadayana dina hiji mesin xz2010-106, meridian analyzer Tembok dipasang sistem diagnosis prakték umum, wfk Diagnosis komprehensif ngeunaan Sistem Kedokteran Tiongkok tradisional, sistem penilaian résiko kaséhatan HRE 12 pamariksaan fisik rutin, manajemén penilaian résiko Kaséhatan Staf ngarobih arsip éléktronik sareng pemodelan data ageung.

2

Diét

Xz2010-106, méter glukosa getih gourd gula:

Sateuacan sareng saatos tuang, glukosa getih, tekanan darah sareng uji oksigén Getih. Data umpan balik sacara real-time, ahli nutrisi online ngaluarkeun Program diet séhat.

3

Hirup

Kaséhatan sadayana dina hiji mesin xz2010-106, nonton pinter Kasur pinter, Xikang Xinxibao: (bobo, bumi) Pemeriksaan fisik rutin, monitoring waktos-nyata pasien Tanda-tanda vital, balik data, - telepon darurat SOS.

4

Hiburan Hiburan

X8 arloji pigeulang calakan, éléktrokardiograf ambulat Xikang xinxinbao: (kaluar) Pangimeutan waktos nyata tanda-tanda vital, pencegahan panyakit kronis; Balik deui data waktos nyata, monitoring waktos nyata. Telepon sentuhan SOS darurat, dokter, anggota kulawarga Online monitoring sareng posisi.

5

Pangobatan

Wfk TCM sistem diagnosis komprehensif, sistem penilaian résiko Kaséhatan HRE, platform awan AI Ahli kasohor berinteraksi sacara online sacara real waktos, Ngamutahirkeun waktos nyata arsip éléktronik sareng nampilkeun data ageung Tanda vital, pituduh ubar na analisis résistansi narkoba toko médis ranté komunitas médis nganteurkeun bumi ubar .

6

Milarian naséhat médis

Terminal calakan, saluran rujukan héjo: Rumah Sakit Xuanwu, Rumah Sakit Union Medical College, kerjasama Hierarkis dina diagnosis sareng perlakuan. (evaluasi, monitoring, perlakuan intervensi Manajemén kasihatan) Sumber médis ti tilu rumah sakit top A di Cina Perawatan médis luar negeri, jsb.

Sejarah Pangwangunan

about