Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Médis primér & Kaséhatan pinter panyadia ngarah

Hebei Bukti téknologi médis co., LTD., Didirikeun taun 2004, mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional, perusahaan berteknologi tinggi leutik sareng sedeng nasional. Éta mangrupikeun panyayogi jasa médis primér sareng jasa kaséhatan pinter kulawarga di Cina, pabrik alat-alat pelindung médis.

Produk unggulan

Perusahaan gaduh panilitian sareng pamekaran mandiri anu hadé, sistem produksi sareng penjualan.

Urang Jelas

Produksi perusahaan langkung ti 3 juta thermometers dahi, langkung ti 100 juta masker médis pikeun perusahaan, sakola sareng unit sanésna, nyayogikeun kaamanan anu diperyogikeun kanggo neraskeun padamelan sareng kelas.

  • Company development and production of multi parameter health machine, traditional Chinese medicine meridian analyzer.Company development and production of multi parameter health machine, traditional Chinese medicine meridian analyzer.

    Panilitian Bebas

    Pangwangunan perusahaan sareng produksi mesin kaséhatan multi parameter, ubar tradisional Cina penganalisis meridian.

  • Hebei evidence-based medical has been actively engaged in the forefront of epidemic’s prevention and control.Hebei evidence-based medical has been actively engaged in the forefront of epidemic’s prevention and control.

    Tanggung jawab Sosial

    Médis berbasis bukti Hebei parantos aktip aktipitas mayunan pencegahan sareng kontrol wabah.

  • Relying on the existing grass-roots institutions and internet medical big data,Strive to build Relying on the existing grass-roots institutions and internet medical big data,Strive to build

    Platform Médis Palinter

    Gumantung kana lembaga akar rumput anu aya sareng data ageung médis internét, Narékahan ngawangun "rumah sakit, dokter, kulawarga, individu", "Jalma, kahirupan" salaku salah sahiji platform jasa ékologis médis anu pinter.

Bérita paling énggal

  • 1
  • 2